Web Dizajn

Webfaqe profesionale dhe të përballueshme nga një ekip të cilit mund t’i besoni.Krijimi dhe mbajtja e një webfaqeje mund të jetë një sfidë në vete. Ajo duhet të jetë profesionale, tërheqëse si dhe duhet të funksionoj si duhet. Prandaj për të përmbushur kërkesat tuaja ne ofrojmë shërbime të lëmive të ndryshme në projektimin dhe zhvillimin e biznesit tuaj. Ekipi i Xtech fokusohet në krijimin e layouts dhe modeleve të bukura që do ju ofrojnë klientëve tuaj të gjitha informatat e kërkuara nga ta. Përparësi tjetër e zgjedhjes së Xtech-ut për partner tuajin është se ne gjithashtu ofrojmë një sistem per ju, që ju mundëson administrimin e webfaqes suaj dhe përmbajtjes në të sipas deshirës tuaj, në çdo kohë.