Shërbimet tona

 • Dizajn UX/UI
 • Integrimi i aplikacionit
 • Widget Development
 • Mbëshetje & Mirëmbajtje

Ekipi ynë ju ofron ndihmë dhe mbështetje për projektin tuaj në zhvillimin e apilkacioneve mobile, dizajnimin e tyre dhe hulumtime të tjera që do përputhen me kërkesat tuaja. Gjithashtu ofrojmë cilësi dhe siguri në punën që kryejnë profesionistet tanë, të cilet do punojnë me kënaqësi dhe vullnet për të ju dhëne rezultatet që ju prisni nga ne. Aplikacionet mobile do të jenë të gatshme për të funksionuar si duhet në çdo paisje mobile.

 • Drejtimi Krijues
 • Eksperiencë Interaktive
 • Dizajne Responsive
 • Zhvillim Front-End
 • Zhvillim Back-End
 • Mbështetje & Mirëmbajtje

Webfaqe profesionale dhe të përballueshme nga një ekip të cilit mund t’i besoni.Krijimi dhe mbajtja e një webfaqeje mund të jetë një sfidë në vete. Ajo duhet të jetë profesionale, tërheqëse si dhe duhet të funksionoj si duhet. Prandaj për të përmbushur kërkesat tuaja ne ofrojmë shërbime të lëmive të ndryshme në projektimin dhe zhvillimin e biznesit tuaj. Ekipi i Xtech fokusohet në krijimin e layouts dhe modeleve të bukura që do ju ofrojnë klientëve tuaj të gjitha informatat e kërkuara nga ta. Përparësi tjetër e zgjedhjes së Xtech-ut për partner tuajin është se ne gjithashtu ofrojmë një sistem per ju, që ju mundëson administrimin e webfaqes suaj dhe përmbajtjes në të sipas deshirës tuaj, në çdo kohë.

 • S.E.O
 • Marketing i përmbajtjes
 • Marketing në rrjete sociale
 • Feedback
 • Statistika trafiku

Marketingu online është një nga shërbimet që ne ofrojmë  dhe të cilin e përdorim për të ju mundësuar promovim të produkteve apo shërbimeve tuaja nëpërmjet internetit. Nese jeni duke kërkuar që të rritni biznesin tuaj duke fituar më shumë konsumatorë atëhere marketingu i biznesit tuaj online duhet të jetë në listen e prioteteve tuaja. Për këtë shërbim ne ju ndihmojmë duke përdorur një set të mjeteve dhe metodologjive që na bëjnë punën më të lehtë. Xtech ju ndihmon të i bëni marketing online biznesit tuaj me anë të rrjeteve sociale, marketingut të përmbajtjes së biznesit tuaj dhe po ashtu duke i’u mundësuar që ëebfaqja e juaj të renditet mirë në makinat e kërkimit në mënyrë që biznesi juaj të vihet në pah për klientët e mundshëm.

 • Reklamimi i markës
 • Klientë të rinjë
 • Drejtimi i trafikut
 • Menagjim i rrjeteve sociale
 • Postime të sponzorizuara

Bizneset përdorin mediat sociale në mënyra të larmishme për interesat e tyre. Ajo cfarë ne ofrojmë është ndihma e vazhdueshme për të gjetur stilin dhe tonin e duhur për ju, duke siguruar që biznesi juaj është shpalosur dhe shfaqur ashtu sic ju dëshironi. Ne do merremi me menaxhimin e rrjeteve sociale duke mundësuar qe ju te keni informatat rreth asaj se kush po flet për ju, cfarë po thuhet për ju dhe se cili është mendimi i njerëzve për biznesin tuaj. Kjo mundëson që të jeni gjithmonë të gatshëm përpara bisedave dhe ne si ekip, do jemi në dispozicionin tuaj sa herë që ju të keni nevojë.

 • Dizajnim i Logove
 • Kartele Biznesi
 • Prezencë online
 • Broshura kompanie

Brendimi është element i rëndësishëm për secilen kompani dhe për produktin që ofrojnë. Ne  bëjmë brendimin e kompanisë suaj duke bërë  kombinimin e duhur  të ngjyrave, grafiteve, tipografive dhe teknikave të tjera,që siguron një imazh për kompanine, për ballinën dhe suksesin e saj. Ne ofrojmë brendim për logo, kartëvizita, broshura, katalogje, pllakata dhe po ashtu ofrojmë dizajn grafik.

 • Memorie SSD
 • Server të shpejtë
 • Optimizim i shpejtësisë
 • Mbështetje teknike
 • 99.9% Uptime

Pa marrë parasysh a jeni një bloger i ri, kompani e re apo edhe me shumë vite eksperiencë, ne ju ofrojmë hosting të webfaqës suaj duke ju ofruar zgjedhje të njërës nga paketat tona që më së miri juve ju përshtatet. Xtech është i dedikuar të ju ofroj hosting të shpejtë,me performancë të lartë dhe të sigurtë, po ashtu mbështetje dhe këshillat e duhura sa herë që ju nevojiten.

 • Më shumë se njëqind prapashtesa(TLD)
 • .com, .al, .org, .net, .ch, .be etc
 • Konsultim Domain-i
 • Mbështetje teknike

Pasiqe të krijoni webfaqën perfekte, do të ju duhet domain jo më pak i përshtatshëm, në mënyre që webfaqja e juaj të jetë në rrugë të drejtë për sukses sepse cdo webfaqe e mirë fillon me një domain të mirë. Ne ju ofrojmë llojllojshmëri të domain-ave, adekuat për të ndihmuar kompaninë tuaj të prezentohet drejtë në mënyrë që lehtësisht të mund të ju gjejnë të interesuarit për biznesin tuaj apo edhe konsumatorët e kahmotshëm. Sigurohuni qe webfaqja e juaj të jetë një storie suksesi duke na zgjedhur ne si partner tuajin.

 • Autorenew
 • Optimizim i webfaqës
 • Çmime të lira
 • Mbështetje teknike

Një çertifikatë SSL sigurohet që të enkriptohen të gjitha informatat që vinë tek ju apo dërgohen prej jush, në mënyrë që të pamundësoj qasjen në to nga persona te padeshiruar.

Siguria e të dhënave është shumë e rëndësishme në ditet e sotit për çdo person që perdor internetin dhe në qoftë se webfaqja e juaj nuk ofron sigurinë e duhur, mund të ketë një ndikim negativ për marketingun e kompanisë suaj dhe të ndikoj në zvogëlim të interaksionit të webfaqës suaj me të interesuarit për të. Në mënyrë që browserët të paraqesin webfaqen tuaj si të sigurtë, ne ju ndihmojmë me çertifikata SSL kështu duke ju siguruar që webfaqja e juaj të jetë e sigurtë, më e besueshme dhe kështu të radhitet më mirë edhe në makinat e kërkimit.