Rreth Nesh

Kompania jonë nisi themelin e saj me "Hotspot Systems" për të vazhduar më pas me shërbime tjera, bazuar në kërkesat e klientëve  dhe fushën e ideve tona. Çdo herë mundohemi që të jemi sa më pranë kërkesave të klientëve dhe në te njejtin hap me avancimin e teknologjisë. Pas "Hotspot Systems", ne vazhduam me sistemin për dërgimin e mijera SMS-ve njëherësh ( Bulk SMS) apo dhe e-mail-eve në formë reklamimi, urimi të festave apo dërgim te ofertave te klientët. Së fundi kemi filluar edhe me krijimin e web faqeve  profesionale përmes sistemit ( Dina CMS) të krijuar nga programerët tanë. 

Për momentin jemi më të fokusuar në zhvillimin e webfaqeve profesionale dhe atyre me dizajne moderne, të cilat aktualisht mungojnë në tregun tonë. Profesionalizmi ynë qëndron në krijimin e webfaqeve përmes CMS-it tonë dhe jo me sisteme tjera të gatshme apo kopje. Për sa i përket cilësisë dhe çmimit, qëndrojme të parët në treg për krijimin e web faqeve profesionale dhe me cmime të arsyeshme. Momentalisht kemi klientë nga Kosova, Shqiperia dhe vende të ndryshme të Evropës te cilët na besuan punën tonë dhe gjithashtu bën reklamën më të mirë për ne. Shumica e klientëve tanë na ka sjell klientë të tjerë bazuar në kënaqësinë që patën me punën tonë. 

Ne do të bëjmë maksimumin tonë për secilin klient në mënyrë që ata të ndahen të kënaqur me punën tonë.