Referencat

Mercedes Kosova

DTBH GmbH është distributori i përgjithshëm për Mercedes Benz të Daimler AG për Kosovën me një përvojë të gjatë në fushën e automobilave.

Grandstore

GrandStore është një nga qendrat më të mëdha tregtare në Kosovë dhe i besuan krijimin e websajtit të tyre ekipit tonë të talentuar.

Lumi Doors

Lumi Doors është kompani kosovare e dëshmuar në punimin e dyerve kualitative për garazhda brenda dhe jashtë Kosovës. Webfaqja e tyre e punuar nga ne gjendet në linkun e mëposhtëm.

Dina Trend

DinaTrend është një kompani e re, me fokus në shitjet online të produkteve eksluzive me çmime të lira.

Qualimana

Qualimana është kompani konsultuese në menagjim kualitativ dhe auditim me bazë në Zvicërr.

Urbain Spaenhoven

Urbain Spaenhoven është trainer profesional futbolli në Belgjikë me shumë tituj dhe ngritje në detyrë ndër vite.

Prowelding

Prowelding është kompani ndërtimore me bazë në Belgjikë, e fokusuar në projekte saldimi dhe fusha të tjera të ngjajshme.

D & G Warehouse

D&G Magazina kujdeset për ruajtjen dhe transportimin e mallrave dhe gjithashtu ofron partneritet logjistik për klientët e saj.

KOMF

KOMF apo Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë mirret me mbrojtjen e të drejtave dhe lirive të fëmijëve në Kosove.

Amelia Cleaning

Amelia Cleaning është një kompani e pastrimit cilësor që shumë kompani të tjera në të gjithë Belgjikën varen prej saj kur bëhet fjalë për një vend pune të shëndetshëm dhe të këndshëm.