Marketing Online

Marketingu online është një nga shërbimet që ne ofrojmë  dhe të cilin e përdorim për të ju mundësuar promovim të produkteve apo shërbimeve tuaja nëpërmjet internetit. Nese jeni duke kërkuar që të rritni biznesin tuaj duke fituar më shumë konsumatorë atëhere marketingu i biznesit tuaj online duhet të jetë në listen e prioteteve tuaja. Për këtë shërbim ne ju ndihmojmë duke përdorur një set të mjeteve dhe metodologjive që na bëjnë punën më të lehtë. Xtech ju ndihmon të i bëni marketing online biznesit tuaj me anë të rrjeteve sociale, marketingut të përmbajtjes së biznesit tuaj dhe po ashtu duke i’u mundësuar që ëebfaqja e juaj të renditet mirë në makinat e kërkimit në mënyrë që biznesi juaj të vihet në pah për klientët e mundshëm.