Karriera

Mobile Application Developer

Përgjegjësitë

 • Ndërtimi i aplikacioneve mobile për Android dhe iOS, Windows Mobile ose Windows Phone.

Aftësitë & Kërkesat

 • Përvojë e mëparshme në ndërtimin e aplikacioneve mobile dhe webfaqeve mobile për Android, iOS, Windows Mobile ose Windows Phone
 • Aftësi të forta analitike dhe zgjidhëse të problemeve
 • Gjuhët dhe platformat e zakonshme përfshijnë React Native, JavaScript, Css, .NET dhe HTML

Orari i punës: Me kohë të plotë | Vendndodhja e punës: Prishtinë

Zhvillues Back-End

Përgjegjësitë

 • Zhvillimi dhe implementimi i aplikacioneve të reja softuerike
 • Ruajtja dhe përmirësimi i performancës së aplikacioneve ekzistuese
 • Qartësisht dhe rregullisht komunikoni me menaxhuesit dhe zhvilluesit e programeve kompjuterike
 • Dizajnoni dhe përditësoni bazën e të dhënave të softuerëve
 • Testoni dhe mirëmbani produktet e programeve kompjuterike për të siguruar funksionim të lartë dhe optimizim

Aftësitë & Kërkesat

 • 2+ vjet përvojë përkatëse objektive të ndërtimit të aplikimit në një mjedis profesional
 • Shkathtësi e shkëlqyeshme e kodimit në PHP

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe të qenit në gjendje të punoni në mënyrë të pavarur ose në ekip
 • Aftësia për të lexuar dhe shkruar një larmi të formateve të strukturuara / gjysmë të strukturuara (XML, JSON, TSV)
 • Përvoja në zhvillimin e API është një avantazh

Orari i punës: Me kohë të plotë | Vendndodhja e punës: Prishtinë

Të interesuar? Dërgoni Cv-në e juaj këtu: careers@xtech-ks.com